Gå med

Välkommen till nätverket!

För att registrera dig som medlem behöver vi dina uppgifter samt att du betalar in medlemsavgiften på 100 kr/år.

Medlemsavgiften

Medlemsavgiften, 100 kr/år,  betalar du antingen via Swish 123 668 8519 eller via bankgiro 5449-7458. Vänligen ange ditt namn vid inbetalningen.

Registrera dig nu

Tack! Vi har tagit emot din ansökan!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.

Information om hur nätverket hanterar dina personuppgifter

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Den information som vi sparar om dig avser för- och efternamn, e-post, födelseår, juridiskt kön, arbetsplats/ studier, ort) i våra register. Informationen är en förutsättning för att kunna bedriva verksamhet och används tex för att kunna skicka information till dig, ansöka om bidrag, registervård samt i övrigt förekommande styrelsearbete. Informationen delas även med och används av externa revisorer vid revision. Vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare till annan part.

Vid medlemskap samtycker du till att nätverket och externa revisorer behandlar dina personuppgifter. Om du redan är medlem och inte vill att vi använder eller sparar dina personuppgifter vänligen maila till: info@jamstalldtransport.seGenom att göra det kommer dina uppgifter tas bort från våra e-postlistor och medlemsregister. Ditt medlemskap kommer därmed också att avslutas. Om du väljer att avregistrera dig kommer inte redan inbetald medlemsavgift att återbetalas.

Om nätverket

Vad får du?

Som medlem får du möjlighet att träffa andra med intresse av att driva jämställdhetsfrågor inom trafik- och samhällsutvecklingen. Nätverket anordnar nätverksträffar i Stockholm, Göteborg, Malmö/Lund, Linköping och Borlänge ett antal gånger per år där alla medlemmar är välkomna. Till nätverksträffarna bjuds forskare, planerare och praktiker in för att presentera och diskutera ämnen kopplade ett jämställt transportsystem. Du som medlem får möjlighet att nätverka med personer som delar ditt engagemang och kan med hjälp av stödet driva jämställdhetsfrågorna enklare på hemmaplan.

Om du vill anordna nätverksträffar i andra delar av Sverige så kan styrelsen koppla ihop dig med medlemmar i din närhet så att du enkelt kommer igång.

Parkerade cyklar