March 25, 2024

Årets jämställdhetsstjärna 2023

Årets årsmöte i nätverket genomfördes som ett hybridmöte - traditionsenligt på internationella kvinnodagen den 8 mars 2024. Deltagarna hade möjlighet att delta på tre orter, Göteborg, Stockholm och Malmö, eller digital. Ett klassiskt årsmöte följdes av andra aktiviteter, bland annat föredrag av pristagaren för Årets Jämställdhetsstjärna 2023.

Priset gick till Johanna Linder på Transportföretagen för sitt arbete med att bredda rekryteringsbasen och stödja färden mot mer jämställd transportnäring. Priset tilldelades med följande nominering:

"Johanna Linder, branschutvecklare för kompetensförsörjning på Transportföretagen, tilldelas utmärkelsen Årets Jämställdhetsstjärna 2023. 

Johanna har varit en pådrivare i arbetet med Framfart, som syftar till att bredda rekryteringsbasen och stödja färden mot en mer jämställd transportnäring. Hon har därmed bidragit till att jämställdhet lyfts högre upp på dagordningen. En viktig framgångsfaktor i arbetet med Framfart har varit att tydligt kunna visa på den konkreta och ekonomiska nyttan för företag med att bedriva ett aktivt och systematiskt jämställdhetsarbete."

Vill du läsa mer om pristagaren eller om Framfart, se Transportföretagens artikel.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret

Tack! Din anmälan har skickats!
Oj! Något gick fel när anmälan skulle skickas.