November 10, 2023

Nätverksträff: Jämställt transportsystem utan hållbarhet – går det?

Lunds universitet, Göteborgs universitet och Trivector Traffic är på sluttampen av sitt stora forskningsprojekt kring hur könade normer och hållbarhetsnormer är relaterade till beslutsfattande och hållbarhet för transportsystemet. Projektet har samlat in mängder av data och producerat en rad vetenskapliga publikationer. Projektet har även undersökt och skattat klimatnyttan för en omställning av transportsystemet enligt ett ”Female mobility scenario” baserad på projektets samlade kunskap.

Nätverket jämställdhet i transportsektorn hälsar nu välkommen till ett hybridseminarium där Lena Smidfelt Rosqvist, Trivector Traffic och Lena Hiselius, Professor Lunds universitet presenterar huvudresultaten och förklarar varför svaret på frågan i rubriken är nej.

Tid: 11.30-13.00 fredag 10 november 2023. Anmälning görs senast måndag 6 november.

Plats: Trivectors kontor Posthornet, Vävaregatan 21 västra sidan av Lunds station.  

Nätverket bjuder på sina medlemmar på en enklare lunch. Övriga deltagare kan på plats köpa lunch till självkostnadspris. Anmälan görs via formuläret nedan. Ange under "specialkost" om du vill ha lunch samt ev specialkost.

För er som inte kan vara med på plats finns möjlighet att följa presentationen via Zoom. Lämna fältet med specialkost tomt om du medverkar digitalt.

Program:

11:30-11:45 Mingel och installerande med luncher i salen.

11:45-12:45 Presentation live och via länk, inklusive diskussions- och frågestund

12:45-13:00 Avslutande mingel på plats.

Välkomna!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret

Tack! Din anmälan har skickats!
Oj! Något gick fel när anmälan skulle skickas.